buurtavontuurtje.nl

Dit is een website van:

Brevano Limited
Foivou, 15A , Limassol, 3115, Cyprus
Reg. No ΗΕ426045
+44 800 102 6569

Misschien vind je dit ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tycho Wolters

Ik heb mij op deze site aangemeld en ben er nu te laat achter gekomen. Ik ben hier al veel te veel geld aan uitgeven en ze weigeren het terug te geven. Denken jullie dat ik het recht heb het geld terug te eisen?

Wilco Veen

Ook ik ben er helaas ingetrapt, heb net als jij dacht ook geprobeerd om mijn geld terug te krijgen echter is het zo dat wanneer je het blijkbaar handmatig opwaardeert je hier zelf de keuze in maakt.

Aangezien vaak in de voorwaarden staat aangegeven dat het hier al om fictieve profielen (personen) gaat zijn we al helemaal niet ingedekt, de bedrijven doen dit op een slinkse en best wel valse manier.

Mijn advies dan ook: controleer altijd eerst de voorwaarden of bekijk een site zoals hier op te zien of de site vermeld staat als fictief/nep.

Tycho Wolters

Dankuwel. Ik waardeer het advies en maak er gebruik van. Ik heb wel de Fraudehelpdesk om raad gepleegd, dus heel misschien met een beetje geluk komt het nog goed. Ik zou dit ook aanraden aan u, mocht u dit nog niet hebben gedaan. Ik wens u sterkte.

Wilco Veen

Hallo Tycho, bedankt voor de tip, ik heb dit zojuist dan ook gelijk gedaan! Hier had ik zelf nog niet aan gedacht, ben zeer benieuwd naar de uitkomst, mocht ik nog wat horen dan zal ik dat zeker hier plaatsen! Bedankt!

Tycho Wolters

Ik heb mezelf ongeveer een maand geleden aangemeld bij BuurtAvontuurtje. Ik kom er nu achter dat deze site een nep datingsite is, en zou eigenlijk graag mijn geld terug willen. Denken jullie dat dit mogelijk is? En zo ja, hoe kan ik dit het beste doen? Ik heb advies nodig.